adidas nmd dame

A place to discuss your Kinefinity workflow.
Post Reply
User avatar
Yetta Mac
Posts: 3
Joined: Fri Mar 09, 2018 7:54 am

Fri Mar 09, 2018 8:02 am

ÿþMed en blanding af primeknit og suede accenter adidas nmd dame på hælen, er sneaker færdig med en solid hvid tubular sål. Se efter adidas Tubular Doom Soc i disse farvestoffer hos udvalgte adidas butikker og online snart. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og det seneste i sneakernyheder. Når vi slår Sommer i dag, har adidas og James Harden officielt afsløret Harden LS, en livsstilevolution af Harden Vol. 1 og fortsættelse af Harden signaturlinjen. Harden LS anvender flerfarvet Primeknit overdel, fuld længde Boost, opdateret underskrift detaljer og en uncaged tå boks.

Modellen træder ud af retten og omfatter James 'alter ego - en ufiltreret persona, der skaber for kultur, kærlighed til familie og hans LA opdragelse. Der vil være fire forskellige farvelægninger af Harden LS, der falder inden 2017-2018 NBA sæsonen og James vil dele timingen for hver farveway release dato med fans udelukkende på hans sociale medier kanaler.Først har adidas ultra boost triple black vi LA Life colorway, der er inspireret af Californien palmer og havudsigt. Skoen er designet i tredobbelt hvid Primeknit med sølv accenter og en marmoreret ydersål.

Adidas Originals BW Army er en klassiker i deres arkiver, og denne vintage tyske hær indendørs træner har givet afkast til sommeren 2017. BW-hæren blev adidas tubular oprettet til det tyske militær af adidas i midten af det 20. århundrede, og den er blevet opdateret med en autentisk gummi ydersål, ren panelet overdel lavet af læder og ruskind overlays og subtile branding til mellemsål. En anden detalje indeholder et tonal Trefoil-logo på tungen, der opfordrer til etikets arv. Se efter Adidas Originals BW Army i sort-hvide farveveje hos udvalgte adidas butikker og online i dag. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og det seneste i sneakernyheder. Billede: END.

En ny farvevej af adidas NMD XR1 er lige udgivet, og den er eksklusiv til adidas eqt forhandleren Finish Line for øjeblikket. Sneakseren er forsynet med en grå sekskantet øjenåbning med øjenåbning med et sort caging system og snørebånd. Det er også detaljeret med røde hælflapper for en god kontrast. En hvid mellemsål med matchende EVA stik i hælen og en grå gummi ydersål fuldender udseendet helt. Forhandler til en pris på $ 140, kig efter denne adidas NMD XR1 Onix Gray på Finish Line i dag, og flere vælger adidas butikker snart. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og det seneste i sneakernyheder.

Skoens totonede design kommer med en smule farve, da hits af Orange / Red kan ses på midterfodsregionen af skoen. Hvad er dine tidlige tanker om denne laceless version af Ultra Boost? Kan du lide hvad du ser? Bliv afstemt, da mere info begynder at overflade. Detailprisen forventes at være $ 200. adidas EQT Support 93/17 er et af de hotteste (og mest komfortable) sko, som adidas har taget ud af i nogen tid. Derfor var jeg overrasket over, at vi ikke havde set et Triple Black-tilbud af modellen indtil nu. Selvom adidas EQT Support 93/17 Triple Black i øjeblikket ikke har nogen udgivelsesdato, er det dejligt at se, adidas cloudfoam at man er på vej.

Adidas EQT Support 93/17 Triple Black er præcis det, du forventer; en version af skoen, der kommer i alt-sort fra top til bund. Dette omfatter den pixelerede Primeknit øverste, caging system, branding, Boost mellemsål, bånd Tre Stripes og snørebånd. De eneste dele af skoen, der ikke kommer i sort, er de turkis indlægssåler og de hvide striber på den mediale side af tåen. Rigtig rent, ikke? Ingen udgivelsesdato endnu, men tidlige rygter tyder på, at vi kunne se disse falde rundt om fredag sæson. Image Bliv afstemt som mere info, er sikker på at overflade.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest